Política

Albiol assegura que el debat d'investidura “serà una pèrdua de temps” 

El líder del PP de Catalunya confia que quan fracassi Pedro Sánchez es pugui acordar un govern de coalició amb Mariano Rajoy al capdavant

El líder del PP de Catalunya al Parlament, Xavier García Albiol, ha assegurat aquest dimarts que el debat d'investidura del socialista Pedro Sánchez al Congrés dels Diputats “acabarà en res i serà una pèrdua de temps”. 

En declaracions als mitjans abans de visitar una escola de Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat), el dirigent popular ha confiat en un acord PP, PSOE i Ciutadans una vegada es consumeix el fracàs del debat. El popular ha avisat que qualsevol camí que no vagi en aquesta direcció és “fer perdre el temps a tothom i deixar passar oportunitats” per a Espanya. 

Albiol també ha avisat que si la voluntat final del PSOE és pactar “amb els radicals de Podem” això tindrà, ha dit, “un cost molt elevat per a tots”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia