Política

Eleccions 26-J

El PPC demana el suport als votants “orfes” d'Unió i als descontents de Convergència

Fernández Díaz ressalta que l'humanisme cristià està a les arrels del PP i d'UDC

La número 4 del PPC per Barcelona, Dolors Montserrat Montserrat ha demanat aquest dissabte el suport a tots els votants d'Unió, de Convergència que se senten descontents amb “aquesta CDC de la CUP que ja no els representa”, a tots els votants de Ciutadans i del PSC que no volen que Pablo Iglesias sigui el president d'Espanya. Dolors Montserrat Montserrat ha fet aquestes declaracions acompanyada pel cap de llista del PPC a les eleccions del 26-J, Jorge Fernández Díaz, en una visita al Mercat del préssec d'Ordal.

Fernández Díaz ha centrat el discurs en demanar el suport dels votants “orfes” d'Unió. “No van tenir representació parlamentària, però van tenir més de 40.000 vots i són molt importants perquè no tenen un partit que els representi”. “Com a PP, una de les nostres corrents ideològiques és l'humanisme cristià junt amb el liberalisme”, ha traslladat als votants d'Unió Democràtica. “L'humanisme cristià està a les arrels del PP i d'UDC”, ha afegit.

De fet, el cap de llista del PPC ha anat més enllà quan ha manifestat que estan disposats a defensar els principis, conviccions i valors d'UDC i “també l'autogovern de Catalunya dins de l'Espanya constitucional”.

Per altra banda, Fernández Díaz ha indicat que no es poden repetir les eleccions espanyoles i que hi ha d'haver un pacte. En aquest context, ha demanat que “no hi hagi ni vets personals ni línies vermells i que Pedro Sánchez deixi de ser el doctor no”. Li ha reclamat al candidat del PSOE que respecti el que decideixin els espanyols a les eleccions.

Per la nova política “no existeix l'agricultura”

Ha criticat que per la nova política “no existeix l'agricultura” i hi ha dos milions que a Espanya es dediquen i treballen en l'agricultura. “Aquesta representa el 13% de la nostra economia, més fins i tot que el turisme i per ells no existeix”, ha recalcat el també ministre d'Interior en funcions.

Fernández Díaz ha ressaltat que han reformat el codi penal perquè “amb independència de la quantia del què s'ha robat al camp sigui sempre considerat un delicte”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

Els homes joves són els més espanyolistes, segons una enquesta d’Òmnium

barcelona
política

Aprovada la partida urgent de 142 milions per fer front a la sequera

barcelona
política

El Parlament convalida el decret per salvar 1.850 milions dels pressupostos fallits

barcelona
orient mitjà

Creixen els temors d’una incursió de l’exèrcit israelià a Rafah

barcelona
judicial

La Fiscalia de l’Audiència Nacional veu terrorisme al cas del Màgic

barcelona
orient mitjà

Von der Leyen demana a Israel i l’Iran que frenin l’escalada

barcelona
índia

Arrenca el procés electoral més gran i més llarg del món

barcelona

Israel llança un atac limitat de represàlia contra l’Iran

barcelona
Elisabeth Megias
Alcaldessa de Tordera (Junts)

“Volem fer canvis estructurals i de pes dins de l’Ajuntament”

Tordera