Política

Torrent reclama un Parlament “feminista” que sigui “exemplar en matèria d’igualtat”

El president de la cambra inaugura una jornada sobre lideratge femení recordant Forcadell

El president del Parlament, Roger Torrent, ha reclamat que la cambra catalana sigui “exemplar en matèria d’igualtat” per convertir-la així en un Parlament “feminista”. Ho ha dit en inaugurar unes jornades sobre lideratge femení en què hi participen també l’expresidenta de la cambra Núria de Gispert i les exdiputades Dolors Calvet, Eulàlia Reguant, África Lorente i Carme Porta. Torrent ha demanat a la cambra que “ajudi” a fer del Parlament un “referent” en la lluita per a la igualtat de gènere i ha recordat la seva antecessora, Carme Forcadell, com a “exemple de lideratge femení i feminista” per “no censurar cap debat i negar-se que al Parlament no s’hi pugui parlar de tot”.

La jornada sobre lideratge femení, que es desenvolupa al llarg del matí d’aquest divendres, inclou una taula rodona de les actuals diputades Noemí de la Calle (Cs), Anna Geli (JxCat), Jenn Díaz (ERC), Beatriz Silva (PSC-Units), Susanna Segovia (CatECP), Natàlia Sànchez (CUP) i Esperanza García (PPC). És fruit de l’aprovació del pla d’igualtat del Parlament i està previst que compti també amb la participació de les consultores Tània Verge i María de la Fuente, així com el lletrat del Parlament Ferran Domínguez i la membre del Consell de Personal de la cambra Noemí Hernández.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia