Política

política

L’alcalde d’Argentona s’hi repensa i dimiteix

L’alcalde d’Argentona, Eudald Calvo, ha dimitit després d’haver admès haver mantingut “actituds masclistes”. “Crec que un càrrec públic no pot tenir aquestes actituds. La meva dimissió i les disculpes són el mínim que puc fer”, va anunciar a través del seu compte de Twitter. Dimarts ja va fer una primera piulada en què admetia haver grapejat els pits a una amiga d’una seva excompanya un parell de cops, després que una dona amb perfil anònim a Twitter el va acusar d’haver-la grapejat diversos cops. Dimarts es va limitar a admetre els fets i a demanar disculpes però es mantenir en el càrrec. “Em toca reflexionar molt i treballar per canviar. Cal erradicar el masclisme de la societat i jo no he estat conseqüent. Però vull canviar a millor”, va dir abans de presentar ahir la dimissió del càrrec.

La CUP va expulsar de la militància Calvo a finals del 2019 després que el van acusar d’abús sexual. La CUP va lamentar ahir que la renúncia no es produís després de la tramitació de la denúncia d’una agressió masclista que va abordar la comissió feminista. “Hauríem preferit que hagués arribat abans”, va dir la diputada Natàlia Sànchez.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia