Política

Rufián diu que ERC treballarà de la mà de JxCAT, CUP, Podem, Bildu, Mas País, BNG i PNB per investigar la Casa Reial

“Mai abans s’havia presentat l’oportunitat perquè es demostri que ‘tots som iguals davant la llei”

El portaveu d’ERC al Congrés dels Diputats, Gabriel Rufián, ha assegurat aquest dilluns que ha parlat en les últimes hores amb els portaveus de JxCAT, CUP, Podem, Bildu, Mas País, BNG i PNB i tots plegats han decidit “començar a treballar en comú per trobar vies d’investigació efectives d’investigació sobre les informacions publicades de la Casa Reial”.

En un comunicat, Rufián assegura que l’anunci de Felip VI sobre la seva renúncia a l’herència del seu pare “és una confessió en tota regla i una esmena total a la Corona”. “No n’hi ha prou amb la renúncia individual a l’herència. Cal investigar l’origen dels diners, els negocis i òbviament depurar la responsabilitat fins a les últimes conseqüències”, apunta.

Segons Rufián, “mai abans s’havia presentat l’oportunitat perquè l’autoanomenat constitucionalisme demostri que ’tots som iguals davant la llei”, i la monarquia, com a “successora del franquisme”, és “una institució opaca” que “trenca el principi constitucional d’igualtat dels ciutadans”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia