Política

Diana Riba pregunta a la Comissió Europea sobre l’afer dels diners suïssos de Joan Carles I

L’eurodiputada també pregunta si l’exministre Josep Borrell tenia coneixement de les relacions de l’exmonarca amb l’Aràbia Saudita

L’eurodiputada d’ERC, Diana Riba, ha presentat un document a la Comissió Europea (CE) en relació amb l’afer dels milions del rei emèrit descoberts en un compte a Suïssa.

Al document, Riba fa tres preguntes i demana resposta per escrit. Les preguntes de Riba tenen a veure en primer lloc amb la possible intenció de la CE d’investigar l’afer per una possible infracció de la legislació europea de blanqueig de capitals. En segon lloc, Riba demana a la CE si Espanya ha implementat correctament la Directiva (EU) 2015/849 i la Regulació (EU) 2015/847 sobre blanqueig de capitals. Finalment, Riba demana si l’Alt Representant de la UE –Josep Borrell– era coneixedor de les relacions que tenia Joan Carles de Borbó amb l’Aràbia Saudita.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia