Política

Política

L’Audiència de Barcelona absol l’exbatlle de Sant Pere de Ribes

L’Audiència de Barcelona ha absolt l’exalcalde de Sant Pere de Ribes José Antonio Blanco (PSC) i dos caps de l’empresa CQC, acusats per la fiscalia del delicte de prevaricació administrativa i de malversació de fons, per l’acusació popular de la formació política UM9. Sol·licitaven per a l’exbatlle vuit anys d’inhabilitació.

La secció 21 comparteix el parer de la defensa, a càrrec de l’advocat Antonio Fontanilla Parra, i exposa que l’externalització de la gestió de l’empresa pública Garraf Promocions Municipals concedida a CQC del 2002 al 2012 per 1,6 milions d’euros, s’havia d’haver fet a partir del 2008 amb publicitat i concurrència, com marca la llei del 2007, però cap funcionari ni partit polític va denunciar aquesta suposada arbitrarietat, ni s’ha demostrat que els acusats actuessin de manera conscient. El tribunal tampoc considera provat un perjudici al consistori.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia