Política

Iglesias diu que l’espionatge al mòbil d’independentistes és “inacceptable” i s’ha d’investigar

El vicepresident espanyol creu que es va espiar Torrent i altres líders “per les seves responsabilitats polítiques”

El vicepresident segon espanyol, Pablo Iglesias, ha considerat “inacceptable en una democràcia” que s’espiés el president del Parlament, Roger Torrent, i altres dirigents independentistes catalans infectant-los el telèfon mòbil amb una aplicació israeliana.

En declaracions al diari ‘The Guardian’, que va destapar el cas conjuntament amb ‘El País’, Iglesias ha assegurat que es tracta d’un afer polític “a més d’òbviament judicial” i ha apostat per investigar el cas en comissió parlamentària. “No es pot permetre que això sigui part del present; ha de quedar relegat al passat”, ha afegit.

Iglesias opina que els líders independentistes afectats “van ser espiats per les seves responsabilitats polítiques”. Per això, ha insistit a fer una crida a investigar-ho i ha dit tenir “plena confiança en el Ministeri de l’Interior i les forces de seguretat”. “Òbviament, estem molt preocupats pel que sabem fins ara sobre aquests programes espies i l’afer s’ha d’investigar per tal que puguem deslliurar-nos-en d’una vegada”, ha conclòs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia