Política

Albiol retreu a Álvarez de Toledo manca d’empatia

L’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, es va estrenar ahir com a president del Comitè d’Alcaldes del PP carregant contra l’exportaveu parlamentària del partit, Cayetana Álvarez de Toledo, destituïda per Pablo Casado. Va dir que té “gran visió política” però que per ostentar aquest càrrec cal “buscar l’empatia” amb altres companys. “Cayetana és una dona molt intel·ligent, amb gran visió política, amb principis, però per ser portaveu d’un grup parlamentari com el PP cal buscar l’empatia amb la resta de companys”, va assegurar en una entrevista a Catalunya Ràdio. “Cal tenir clar que no ets la portaveu de tu mateixa, sinó d’un grup de persones”, va insistir.

ERC pregunta al govern pels falsos autònoms ‘riders’

redacció

ERC reprotxa al govern de Pedro Sánchez que reconegui com a qualificació personal el servei d’entrega a domicili dels coneguts com a riders abans que centrar-se a evitar per llei la precarització dels treballadors en moltes companyies per culpa de la figura fraudulenta del fals autònom. La diputada republicana Marta Rosique ha registrat una bateria de preguntes al Congrés perquè Sánchez respongui sobre “la precarietat més absoluta” dels riders quan sentències estatals i internacionals han dit que la feina té la dependència pròpia d’un contracte de treball dins el règim general de la Seguretat Social.

El PP pressiona Ciutadans per a la coalició catalana

redacció

El PP redobla la pressió sobre Ciutadans per concórrer en coalició a Catalunya com ho han fet al País Basc i malgrat que la llista PP-Cs ha obtingut sis diputats amb Carlos Iturgaiz quan el PP en solitari en va conquistar nou el 2016 amb el candidat moderat Alfonso Alonso. La nova portaveu del PP al Congrés, Cuca Gamarra, manté que el partit “sempre avantposarà” l’interès general i la unitat constitucionalista al partidisme i que està disposat a estudiar alternatives amb Cs. Abans de la defenestració de Lorena Roldán en favor de Carlos Carrizosa, una opció era anar en coalició a Girona i Lleida, i en solitari a Barcelona i Tarragona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia