Política

El regidor del PP Josep Bou retira els llaços grocs de les tanques de l’Ajuntament

El polític popular justifica l’acció per defensar “la neutralitat de l’espai públic” i reclama que el consistori “continuï sent la casa de tots”

Diversos vianants li recriminen l’acció

El regidor del PP a l’Ajuntament de Barcelona Josep Bou ha retirat aquest dijous al matí diversos llaços grocs que hi havia lligats a unes tanques col·locades davant l’edifici consistorial, a la plaça Sant Jaume.

El propi Bou ha publicat a les xarxes socials un vídeo de l’acció acompanyat del missatge “netejant el mobiliari públic” i una advertència a les persones que posen llaços grocs a elements públics: “Si els volen col·locar, que els col·loquin a casa seva”.

A la mateixa publicació el regidor ha justificat que treia els llaços “per la neutralitat de l’espai públic i perquè l’Ajuntament continuï sent la casa de tots”.

A les imatges es veu a Bou sortir per la porta principal de l’Ajuntament amb unes tisores per tallar els llaços, sota la mirada curiosa dels pocs vianants que passen pel lloc.

Una persona li ha preguntat per què ho feia i Bou ha respost “mobiliari públic, a casa seva”. La mateixa persona li ha replicat “fora feixistes” i el regidor s’ha limitat a dir “fora tu, home” i ha continuat tallant llaços.Una altra dona l’ha insultat i ell, impertèrrit, ha seguit avançant en el seu propòsit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia