Política

ERC reclama “respondre conjuntament” la inhabilitació de Torra per “no caure en un nou episodi de desorientació”

Vilalta avança que no votaran cap resolució que demani eleccions perquè busquen “desgastar el Govern”

La portaveu d’ERC i diputada al Parlament, Marta Vilalta, ha demanat “respondre conjuntament” la possible inhabilitació del president de la Generalitat, Quim Torra, per “no caure en un nou episodi de desorientació” de l’independentisme. “La millor resposta serà la que siguem capaços d’acordar”, ha assegurat aquest divendres al debat de política general, en què ha avançat que ERC no votarà a favor de cap resolució que demani eleccions perquè “busquen desgastar el Govern”.

Vilalta ha reiterat la solidaritat dels republicans cap a Torra i ha defensat l’autodeterminació de Catalunya i l’amnistia com als “dos pilars” per desllorigar el conflicte polític amb l’Estat que cal “defensar a tot arreu: al carrer, a les institucions i a les taules de negociació que faci falta”. Tot i que ha dit que donaran suport a la proposta dels comuns per modificar el Codi Penal, ha advertit que això “no soluciona el problema de fons ni la repressió contra l’independentisme”, que “només l’amnistia” pot solventar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia