Política

La jutge demana a la Guàrdia Civil que identifiqui l’agent que presumptament va agredir Pesarrodona durant l’1-O

La defensa de l’exregidor considera que aquesta petició pot ser un primer pas per investigar el policia

La jutge que investiga el cas del pallasso Jordi Pesarrodona ha demanat a la Guàrdia Civil que identifiqui l’agent que presumptament va agredir amb una porra l’exregidor a l’escola Joncadella de Sant Joan de Vilatorrada, al Bages, durant la celebració de l’1-O.

El santjoanenc, que aquesta mateixa setmana ha estat jutjat per un presumpte delicte de desobediència pels mateixos fets, va declarar davant de la jutge que l’1-O li tenien jurada perquè no li “perdonaven” la protesta amb el nas de pallasso. El seu advocat, David Casellas, considera que aquesta petició de la jutge podria ser un primer pas per imputar el policia.

Segons la resolució de la jutgessa, en la seva declaració, Pessarrodona va poder identificar, sense cap dubte, l’agent que l’hauria colpejat amb la porra a la porta de l’escola Joncadella.

Es dóna el cas que la primera magistrada que es va fer càrrec d’aquest cas el va arxivar, però l’actual titular del jutjat d’instrucció número 2 de Manresa va revocar aquest arxiu al considerar que s’havien vulnerat els drets de Pesarrodona perquè no li va permetre declarar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia