Política

Espanya rep els primers préstecs per a l’ocupació

Brussel·les va anunciar ahir que l’Estat espanyol ha rebut els primers 6.000 milions d’euros en préstecs en condicions favorables del fons europeu contra la desocupació per la pandèmia (Sure), del qual li correspon un total de 21.300 milions. Els fons han de servir per finançar ERTO i ajudes als autònoms.

Bèlgica és ja el país europeu més afectat per la Covid

Amb una incidència acumulada de 1.390,9 casos de mitjana per 100.000 habitants en 14 dies, Bèlgica ha superat la República Txeca (1.379,8) i és ja el país europeu més colpejat per la segona onada de coronavirus, segons el recompte diari del Centre Europeu per a la Prevenció i el Control de Malalties (ECDC).

Festa de l’elit madrilenya en plenes restriccions pel virus

Tot i l’avenç incontrolat de la pandèmia i les restriccions a la mobilitat, el ministre de Sanitat, Salvador Illa, i 150 personalitats més van participar dilluns en l’acte de lliurament de premis del diari El Español, propietat de Pedro J. Ramírez, amb motiu del cinquè aniversari del digital. Entre les personalitats assistents a l’acte hi havia els líders del PP i Ciutadans, Pablo Casado i Inés Arrimadas, i, a més d’Illa, tres ministres més: Robles (Defensa), Campos (Justícia) i Uribes (Cultura). La portaveu del govern, María Jesús Montero, va justificar la presència dels ministres assegurant que l’acte reunia “totes les garanties” sanitàries.

El Regne Unit supera el màxim de morts al dia

El Regne Unit va comunicar ahir 367 morts per Covid-19 en les últimes 24 hores, la xifra diària més alta des de finals de maig. Prop de 8 milions de persones a Anglaterra estaran sota el règim de restriccions més estricte que el govern preveu imposar demà, quan Nottingham entri en el màxim nivell d’alerta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia