Política

Blanes modifica el pressupost del 2020

Destinarà bona part de 850.000 euros a la crisi de la Covid-19 i el Glòria

El ple de l’Ajuntament de Blanes va aprovar la modificació del pressupost actual en 850.000 euros per autoritzar diverses operacions per cobrir, principalment, necessitats generades per la pandèmia de Covid-19 i pel temporal Glòria. Per fer front a aquestes dues crisis l’Ajuntament té previst destinar 654.774,49 euros. Una part (130.000) correspon a despeses en Serveis Socials i Habitatges.

En el ple també es va aprovar una subvenció de 37.000 euros als projectes de cooperació al desenvolupament en l’àmbit internacional. Aquesta quantitat representa un increment respecte d’anys anteriors, en què la subvenció era de 25.000. A més, el ple va aprovar ampliar els supòsits per a subvencionar les entitats culturals. Com que habitualment s’atorgaven en funció de l’activitat realitzada, i atès que aquest any l’activitat s’ha reduït o ha cessat, s’introdueix una variable per repartir 18.500 euros entre les entitats que justifiquin la petició.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia