Política

Ayuso reprèn el seu número dos per les mesures

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, va desautoritzar ahir el vicepresident, Ignacio Aguado, de Ciutadans, per haver suggerit mesures més contundents contra el virus. Ayuso li va recordar que l’única autoritat competent és la conselleria de Sanitat del govern regional.

Àustria acorda un confinament a partir de dimarts

El govern austríac imposarà un nou confinament, més moderat, a partir de dimarts i durant un mes, amb restriccions de moviment i contactes privats, tancament d’hotels i restaurants, locals de lleure i culturals, entre d’altres mesures. S’imposa també un toc de queda a partir de les 20 h.

Europa supera la barrera dels 10 milions de contagis

Europa ha superat els 10 milions de contagis de la Covid-19, en una setmana en què els casos globals han pujat fins als 44,6 milions. Amèrica, que ha superat la barrera dels 20 milions, és la regió mundial més afectada, segons les estadístiques que actualitza diàriament l’Organització Mundial de la Salut (OMS). La segueixen Europa i el sud d’Àsia, amb 9,1 milions de contagis. En les últimes 24 hores, es van comptabilitzar al món 479.000 nous afectats, no lluny del rècord diari (489.000) del 24 d’octubre, i que podria batre’s els pròxims dies si continua la tendència ascendent amb pics els caps de setmana.

Grècia tancarà restauració, esports i museus

El primer ministre grec, Kiriakos Mitsotakis, va anunciar ahir el tancament total de la restauració, l’esport i els museus a les dues principals ciutats del país, Atenes i Tessalònica, però també en altres que estiguin en alerta taronja i vermella. Les noves mesures entraran en vigor a partir de dimarts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia