Política

M. Àngels Planas lidera Junts a la vegueria de Girona

És l’única candidatura que s’ha presentat

El partit elegeix aquest cap de setmana els càrrecs locals

La tinenta d’alcalde de l’Ajuntament de Girona i vicepresidenta quarta de la Diputació de Girona, Maria Àngels Planas, liderarà Junts a la vegueria de Girona després de formar l’única candidatura per representar el partit. En l’executiva, Planas estarà acompanyada per la presidenta del Consell Comarcal de l’Alt Empordà i alcaldessa de la Jonquera, Sònia Martínez, i l’alcaldessa de Maçanet de la Selva, Natàlia Figueres. La candidatura es presenta amb el lema de A tot arreu, Junts i entre els catorze objectius que es plantegen hi ha el de ser la primera força política a les comarques gironines “en afiliats, en alcaldes i regidors, en nombre de vots i en pes polític”.

Aquest cap de setmana Junts elegirà els seus representants a les vegueries, a les comarques i també a cada municipi. La votació també servirà per posar les bases de com elaborar les llistes electorals i com organitzar processos de primàries.

La llista completa de l’ executiva a la vegueria de Girona de Junts també la formen Nuri Cassanyes, de la Bisbal d’Empordà, Agustí Arbos, d’Olot, Goretti Blanch, de Besalú (Garrotxa), Sergi Mir, de Caldes de Malavella (Selva), Mònica Sanjaume, de Ribes de Freser (Ripollès), Pep Coma, de Molló (Ripollès), Joan Mir i Clàudia Massó, de Banyoles, i Pol Pardini i Santi Cots, de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia