Política

El PDeCAT reclama el desdoblament de l’N-II i fer el baixador del TAV

Esmenaran el pressupost de l’Estat per incloure-hi aquests punts

El diputat gironí del PDeCAT al Congrés, Sergi Miquel, ha anunciat que la formació presentarà esmenes al pressupost de l’Estat perquè s’hi incloguin reivindicacions històriques de millora de les infraestructures gironines com ara el desdoblament de la part nord de l’N-II, la construcció d’un baixador del TAV a l’aeroport de Girona o la construcció d’un tercer rail a la via entre Vilamalla i Portbou.

Miquel ho ha avançat fent balanç del primer any de legislatura al Congrés i valorant que el pressupost de l’Estat, si bé representaria un increment d’inversions per a la demarcació, “s’ha de posar en quarantena perquè és poc explícit” i pels incompliments d’exercicis anteriors. Amb tot, Miquel ha justificat que fer una esmena a la totalitat d’aquest pressupost seria “privar els gironins d’una oportunitat” i que la seva formació defensarà que es debati i que “s’hi introdueixin les esmenes que Girona necessita”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia