Política

Torra demana al Parlament que aprovi la llei de Cambres després de reunir-se amb Canadell

L’expresident veu “imprescindible que les cambres tinguin el reconeixement i les competències previstes” en la norma

L’expresident de la Generalitat Quim Torra ha demanat que el Parlament aprovi la llei que regula les cambres catalanes que s’està tramitant, després de reunir-se amb el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell.

El president inhabilitat del càrrec pel Tribunal Suprem pel cas de la pancarta a la façana del Palau de la Generalitat, ha volgut expressar el seu suport i agraïment a les cambres de tot el país per “una feina compromesa amb el teixit empresarial i el progrés de Catalunya”.

És imprescindible que les cambres tinguin el reconeixement i les competències previstes en la llei per tal que puguin continuar la seva valuosa aportació al país”, ha dit Torra, en declaracions recollides en un comunicat.

Durant la reunió, Torra i Canadell han assegurat que confien en la fortalesa del teixit empresarial català per sortir de la greu crisi, però han reclamat que arribin les ajudes econòmiques urgents per fer-ho. Tots dos han coincidit a dir que la situació econòmica i empresarial és preocupant arran dels confinaments i les mesures sanitàries per frenar el contagi del coronavirus aquests darrers mesos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia