Política

El Suprem resoldrà la setmana que ve sobre el tercer grau dels presos polítics

Els magistrats tenen més de 30 recursos de fiscalia i defenses sobre la taula

La sala penal del Tribunal Suprem prendrà la seva decisió final sobre el tercer grau penitenciari i l’article 100.2 dels polítics independentistes presos la setmana que ve. Després d’estar reunida tot el matí d’aquest dijous, els més de 30 recursos de fiscalia i defenses han provocat que els magistrats no hagin pogut deliberar i decidir sobre tot. Previsiblement no donarà a conèixer les seves resolucions fins la setmana que ve, un cop acordada l’argumentació que ha de determinar si han de continuar a la presó o poden accedir ja a la semillibertat.

Sobre la taula, entre altres, hi ha els que recursos que la fiscalia va presentar a principis de novembre contra el tercer grau de Carme Forcadell i Dolors Bassa. També els del contra la decisió del jutjat de vigilància penitenciària d’avalar el tercer grau que la Generalitat va concedir als set presos de Lledoners, que en aquest cas va quedar suspesa mentre no resolia el Suprem.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia