Política

Borràs: “Avui doble motiu d’esperança, comencen les eleccions per a JxCat i la vacunació contra la covid-19”

La candidata de JxCat acusa el govern espanyol de voler “centralitzar el mèrit i la propaganda” de la campanya del vaccí

JxCat ha iniciat aquest diumenge la campanya de recollida d’avals per concórrer a les eleccions del 14-F, amb més de 150 punts de recollida de firmes arreu de Catalunya fins al 3 de gener.

“Avui doble motiu d’esperança, comencen les eleccions per a JxCat i també s’inicia la campanya de vacunació contra la covid-19”, ha assenyalat la candidata a la presidència de la Generalitat, Laura Borràs, des de l’Avinguda Gaudí de Barcelona.

“Amb la recollida d’avals i suports a tot el territori comencem el camí per guanyar les eleccions del 14-F”, ha pronosticat Borràs, que també ha carregat contra el govern espanyol per voler “centralitzar el mèrit i la propaganda” de la campanya de vacunació amb les etiquetes de la ‘marca Espanya’ a totes les caixes.

“Les vacunes les aporta la UE i les distribueixen les comunitats autònomes, però el govern espanyol sempre mira de centralitzar el mèrit i la propaganda. I per això ha fet una cosa insòlita que no ha fet cap altre país de la UE: posar-hi la marca del govern espanyol”, ha etzibat la candidata de JxCat a la presidència de la Generalitat.

Per concórrer a les eleccions del 14-F, Junts per Catalunya haurà de presentar davant les juntes electorals provincials els avals equivalents a un 0,1% del cens electoral de cadascuna de les quatre circumscripcions (entre 5.600 i 6.000 en total, segons la pròpia formació).

Per fer-ho possible, JxCat ha distribuït fins a 150 punts de recollida de firmes arreu del país amb la presència de diversos candidats, com ara els caps de llista per Girona i Tarragona, Gemma Geis i Albert Batet, que han estat presents al punt de recollida de Figueres. La candidata i vicepresidenta de Junts, Elsa Artadi, i els candidats a les Terres de l’Ebre i Tarragona, Mònica Sales i Eusebi Campdepadrós, han participat en la campanya a Reus i Tarragona; mentre que els candidat a Lleida, Alt Pirineu i l’Aran, Jordi Fàbrega, Joan Cales Garcia i Cristina Casol han estat a la Pobla de Segur i a Lleida, respectivament.

També a la demarcació de Barcelona s’han fet punts de recollida durant el matí de diumenge a diversos districtes de la ciutat de Barcelona, i també a municipis com Sabadell, Terrassa, Vic, Sant Celoni o Molins de Rei.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

estats units

El jutge adverteix que no permetrà a Trump intimidar els jurats

barcelona
política

Puigdemont: “L’independentisme ha obert camí a Europa defensant drets”

barcelona

ERC reivindica la necessitat del Campus Salut per garantir una millor atenció

SALT
orient mitjà

Els EUA i la UE preparen noves sancions contra l’Iran per l’atac a Israel

barcelona
política

Borràs i Ramis, testimonis mèdics de la brutalitat de les tortures

barcelona
estat francès

Conviden Rússia al 80 aniversari de Normandia, però no a Putin

barcelona
guerra a gaza

Israel diu haver mort al Líban un comandant de les forces especials de Hezbol·là

barcelona
política

Junts vol reforçar la competitivitat de les empreses per la via del valor afegit

sant joan les fonts

El PP demana mesures per a la inserció laboral de persones amb alt risc d’exclusió social

GIRONA