Política

La fiscalia anuncia un possible recurs contra l’absolució de Tamara Carrasco al Suprem

L’advocat de l’activista CDR diu que el recurs demostra “el concepte que té la fiscalia actual del dret de protesta”

La fiscalia ha anunciat un possible recurs al Tribunal Suprem contra l’absolució de l’activista dels CDR Tamara Carrasco.

L’Audiència de Barcelona va rebutjar fa uns dies el seu recurs contra l’absolució de Carrasco per part d’un jutjat penal de Barcelona per incitació a desordres públics, pel qual li demanava set mesos de presó.

L’Audiència constatava que no va incitar a cometre desordres públics el març del 2018 per un àudio en un grup de Whatsapp. Subratllava que això no implica difusió pública i afegia que el missatge de veu no cridava a participar en les accions que es van produir aquells dies, que sí que qualifica de desordres públics.

Ara la fiscalia ha anunciat el possible recurs, però encara ha de valorar si el presenta o no.

En un tuit, l’advocat de Carrasco, Benet Salellas, ha dit que el recurs de la fiscalia contra les absolucions “contundents” de l’Audiència i del jutjat penal “diu molt del concepte que la fiscalia actual té del dret a la protesta i de quina percepció té del Tribunal Suprem”. L’activista ha dit que lluitarà contra aquest recurs “com sempre”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia