Política

Aragonès demana a Sánchez “valentia i coratge” davant l’intent de la dreta espanyola d’omplir carrers contra els indults

El president del Govern espera força del conjunt del país per poder anar a la taula de negociació amb la “màxima ambició”

El president del Govern, Pere Aragonès, ha demanat al president espanyol, Pedro Sánchez, “valentia i coratge” davant l’intent de la dreta espanyola d’omplir els carrers el diumenge que ve contra els indults als líders independentistes presos que planteja el govern de l’Estat.

Aragonès ha recordat que cada vegada que hi ha hagut un pas, ni que sigui “tímid o hipotètic”, en relació amb Catalunya, han passat coses similars per part dels partits de la dreta. Davant aquesta situació, ha afegit que ells hi posen “profundes conviccions democràtiques, màxima ambició i grans consensos”.

El president també ha dit que espera força del conjunt del país per poder anar a la taula de negociació amb la “màxima ambició”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia