Política

Vox demana a Borràs que anul·li l’acte de recepció dels presos polítics al Parlament

El partit d’extrema dreta exigeix la retirada de la bandera LGBTI de la cambra catalana

El líder de Vox al Parlament de Catalunya, Ignacio Garriga, ha demanat a la presidenta del Parlament, Laura Borràs, que suspengui “de manera immediata” l’acte de recepció dels presos polítics que se celebra al Palau del Parlament a les quatre de la tarda d’aquest dilluns.

Garriga ha assegurat que l’acte de recepció dels presos polítics es tracta d’un acte “d’enaltiment a la figura de colpistes, malversadors i responsables que han condemnat a Catalunya a la divisió, enfrontament i al benestar de generacions futures”.

El líder de Vox també ha assegurat que no tolerarà que el Parlament de Catalunya es converteixi “en el circ del separatisme” i ha titllat els presos polítics de “banda de delinqüents”: “La presidenta del Parlament de Catalunya vulnerarà una vegada més l’article que li exigeix una neutralitat pròpia del càrrec que ostenta i rebrà de forma oficial els socis de Sánchez, els socis del partit d’ETA i els responsables que Catalunya no gaudeixi de la llibertat política”. També ha dit que “recuperaran les institucions, els carrers, la llengua i els símbols que el separatisme ha arrabassat durant dècades”.

Garriga també ha exigit la retirada de la bandera LGBTI de la cambra catalana: “Les úniques banderes que han d’estar en aquest edifici oficial han de ser la nacional, la catalana i l’europea”, ha defensat el líder de l’extrema dreta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia