Política

Turull culmina a Arnes la ‘Travessa per la Llibertat’: “Ho tornarem a fer i millor”

Mig miler de persones acompanyen a l’exconseller de Presidència en els últims 20 quilòmetres de la marxa

L’exconseller de Presidència, Jordi Turull, ha culminat aquest dissabte la ’Travessa per la Llibertat’ a Arnes (Terra Alta). Va iniciar la marxa el 10 de juliol a Portbou (Alt Empordà) i ha recorregut a peu més de 360 quilòmetres travessant Catalunya en quinze etapes. “Hem sortit de la presó i no hem demanat perdó, ni renegat de les nostres idees, ni per descomptat, hem dit que no ho tornaríem a fer i ha estat gràcies a vosaltres, perquè hi sou, ho tornarem a fer i millor”, ha assegurat Turull en l’acte organitzat a la plaça major d’Arnes, davant de mig miler de persones. Jordi Sánchez també ha acompanyat a Turull en últim tram i la consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, així com altres autoritats que l’han rebut a l’entrada del municipi.

A banda, l’exconseller també ha criticat l’execució de les tres multes que la Junta Electoral Central ha imposat a l’expresident Quim Torra, per penjar llaços grocs i pancartes per la llibertat dels presos durant les eleccions del 2019, i ho ha qualificat d’una “nova vergonya”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia