Política

Escridassada i xiulets a Junqueras en un acte al fossar de les Moreres

El president d’ERC, Oriol Junqueras, va ser esbroncat aquesta passada matinada per independentistes en la tradicional ofrena floral en el Fossar de les Moreres de Barcelona.

Junqueras encapçalava la delegació d’ERC que va realitzar l’ofrena en el Fossar de les Moreres, punt simbòlic al barri del Born de Barcelona, on van caure els últims defensors de la ciutat, assetjada per les tropes borbòniques, l’11 de setembre de 1714.

En la seva breu intervenció nocturna davant els independentistes concentrats en el Fossar de les Moreres, Junqueras va haver de parlar enmig de xiulades i alguns crits de “botifler” (traïdor).

“De la mateixa manera que no ens han aconseguit callar les presons, tampoc aconseguiran callar-nos ni els insults ni les amenaces de ningú”, va exclamar Junqueras en resposta a les esbroncades, que reflecteixen la divisió interna en l’independentisme.

Aquesta Diada arriba en ple debat sobre l’estratègia a seguir en aquesta legislatura: ERC aposta per bolcar-se en la taula de diàleg amb l’Estat, en la qual JxCat i la CUP tenen dipositades nul·les expectatives.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia