Política

Junts recorda a Aragonès que el pacte d’investidura no limita la participació a la taula de diàleg als membres de Govern

L’acord recull que la delegació s’ha d’escollir per consens i ha de representar la pluralitat de l’independentisme

El secretari general de JxCat, Jordi Sànchez, ha respost el president de la Generalitat, Pere Aragonès, després que hagi anunciat que deixa fora de la delegació catalana a la taula diàleg els noms de Junts que no siguin del Govern. En una piulada, Sànchez s’ha limitat a citar textualment la part de l’acord d’investidura referent a la composició de la delegació, que no concreta que els seus representants hagin de ser membres de l’executiu. L’acord sí que explicita que els membres s’han d’escollir “per consens” i han de representar “la pluralitat del projecte independentista”. Fonts de vicepresidència han subscrit l’argument de Sànchez i el Departament ha difós la mateixa part de l’acord que ha publicat el secretari general.

A la seva piulada, Sànchez ha publicat la part literal de l’acord: “La delegació catalana en el Procés de Negociació serà escollida per consens i nomenada pel Govern, amb la voluntat que representi la pluralitat del projecte independentista i té la voluntat de representar i defensar els grans consensos a favor de l’Autodeterminació i l’Amnistia de la majoria del 80% de la ciutadania”, es recollia al pacte d’investidura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia