Política

Yolanda Díaz insisteix en el 15% d’impost de Societats i admet que Podem i el PSOE encara estan lluny d’acordar els PGE

La vicepresidenta: “Estem negociant, estem distants, necessitem més temps” tot i que “estic segura que hi haurà acord”

La vicepresidenta segona del govern espanyol i ministra de Treball, Yolanda Díaz, ha admès aquest dimecres que Podem i el PSOE encara estan “distanciats” sobre els pressupostos generals de l’Estat per al 2022. “Estem negociant, estem distants, necessitem més temps” tot i que “estic segura que hi haurà acord”. La ministra ha recordat que el seu espai polític, Podem, va enviar un document amb les seves peticions al PSOE a l’estiu, i ara per ara encara no hi ha acord. Ha afirmat que per a Podem “la política fiscal és clau”, en referència a la petició d’aquesta formació d’establir un Impost de Societats mínim del 15%.

Segons Díaz, “ningú entendria” que en el moment en què l’OCDE aposta per aquest impost de societats del 15%, “Espanya no fes el pas endavant”. “Sí, tenim una distància”, ha afirmat abans de recordar també que la seva formació vol avenços en matèria d’habitatge. “No hi haurà recuperació justa si no resolem el problema de l’habitatge”.

Díaz ha apuntat també que el govern espanyol prorrogarà els ERTO “al llarg de tot el mes de gener del 2022”, perquè “seran necessaris”. “Garantirem els mecanismes de protecció social pels treballadors acollits en ERTO”, ha dit, “i parlaré amb totes les parts per intentar assolir un acord”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia