Política

ERC ret homenatge a Lluís Corominas en l’acte d’inici de curs

Dolors Bassa, Roger Torrent i Marta Vilalta avalen la taula de diàleg davant uns 200 càrrecs electes i militants

El saltenc Lluís Corominas i Mainegre, més conegut com a Mines, va ser ahir homenatjat per ERC en l’acte d’inici del curs polític d’aquesta formació a les comarques gironines, que li va reconèixer “la seva estima i dedicació incansable al partit i el seu compromís i activisme per assolir la independència de Catalunya”. L’acte celebrat al balneari Vichy Catalan de Caldes de Malavella va reunir uns 200 càrrecs electes i militància de la formació, entre els quals Joan Puigcercós, i va comptar amb diversos parlaments, entre els quals, de Dolors Bassa, Roger Torrent i la portaveu del grup parlamentari, Marta Vilalta. Així com també, del president regional, Pau Presas i de la secretaria general Laia Cañigueral.

“En Mines representa una espècie de baròmetre moral del partit”, va dir el conseller Roger Torrent en l’inici del seu parlament durant el qual, igual que els altres ponents, va avalar la taula de diàleg i va insistir que “mai abans” ERC havia tingut “el potencial d’aquest moment”.“Tenim un projecte estratègic, polític, evident, clar i que sap on va”, va dir Torrent afegint-hi que “no n’hi ha cap altre”. i que l’èxit del seu partit passa per tenir “un peu en la política institucional i l’altre al carrer”. El conseller de Treball i Empresa també va fer una crida a incrementar el “pes” d’ERC en el proper cicle electoral després d’haver aconseguit la presidència de la Generalitat. “Això ho hem de saber aprofitar”, va dir. També la portaveu del grup parlamentari, Marta Vilalta, amb crítiques velades a Junts per Catalunya, va insistir en la necessitat del diàleg amb l’Estat i que “si hi ha alguna alternativa algú l’hauria de dir”. Vilalta va explicar que el d’ahir era el primer acte que coincidia amb Dolors Bassa, que va rebre també nombrosos aplaudiments a l’inici de la seva intervenció. “No hem estat a la presó perquè sigui en va, la gent que està a l’exili, no està a l’exili perquè sigui en va, hi som perquè, malgrat el que ens diguin, malgrat el que ens critiquin, només hi ha una manera d’avançar, és amb una taula de negociació”, va dir Bassa en el seu parlament. Bassa també va aprofitar per agrair a tothom el suport que havia rebut durant el temps a la presó.

LA FRASE

Mai abans havíem tingut el potencial que tenim en aquest moment
Roger Torrent
conseller d’empresa i treball


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia