Política

El Tribunal Suprem informa en contra de l’indult als condemnats per l’assalt a Blanquerna

L’Audiència de Madrid va ordenar dimarts passat que ingressessin a presó, vuit anys després dels fets

El Tribunal Suprem ha informat en contra de l’indult als condemnats per l’assalt al centre cultural de Blanquerna fa 8 anys, pel qual van ser sentenciats a diferents penes de presó, segons ha avançat segons han confirmat fonts del Suprem a l’ACN.

L’Audiència de Madrid va ordenar la setmana passada que els que no havien demanat la mesura de gràcia ingressessin a presó abans d’un mes, 8 anys després dels fets.

Aquell requeriment deixava fora 4 dels condemnats perquè a l’Audiència li constava que 2 havien demanat l’indult, i per a aquests la pena quedava en suspens. Els altres 2 havien fugit, però 1 ja va ser detingut i compleix la pena en un centre penitenciari obert a Madrid. L’altre encara no ha estat localitzat.

Aquest dilluns el Tribunal Superior de Justícia de Madrid (TSJM) ha explicat, però, que finalment l’ordre d’ingrés a presó es dirigeix contra 8 persones, no 10, perquè la secció 30 de l’Audiència de Madrid té constància que són 4 els condemnats que han demanat l’indult.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia