Política

POLíTICA

Adeu a l’“improductiu” Rivera al bufet Martínez-Echevarría

El fitxatge mediàtic d’Albert Rivera pel bufet d’advocats Martínez-Echevarría el març del 2020 pretenia ser un cop d’efecte tan rutilant que fins i tot la firma es va empassar el peatge de canviar el nom per Martínez-Echevarría & Rivera. Després de vint mesos, però, l’expresident de Ciutadans diu adeu al bufet i ho fa tastant l’amargor del liberalisme més despersonalitzat: el seu fins ara despatx situat a Madrid el desqualifica laboralment amb l’argument que “la seva productivitat estava assolint nivells preocupants”, segons avançava ahir El Confidencial.

El final abrupte de l’etapa laboral de Rivera al bufet del qual era president executiu se suma a l’adeu traumàtic a la política amb la seva dimissió el novembre del 2019 per la desfeta electoral d’ensorrar Cs des dels 57 escons fins als 10 (ara nou perquè un d’ells, Pablo Cambronero, és apartat i té el despatx al bar del Congrés). L’expectativa que Rivera –que hi va col·locar l’escuder José Manuel Villegas– aprofités l’agenda política per aconseguir clients ha acabat en un “fiasco”, segons admet el bufet, que li retreu –amb prosa del lliure mercat– que no arribava als “objectius mínims de rendiment”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia