Política

estat espanyol

El PSOE reclama Feijóo que expliqui “l’abast de la corrupció” al PP

La portaveu socialista al Senat, Eva Granados, li ha reclamat que lideri una investigació que acabi amb la corrupció a Madrid

El PSOE ha exigit aquest dimecres al nou líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, que “passi comptes amb els espanyols sobre l’abast de corrupció del PP amb els contractes d’emergència durant la pandèmia”.

En una compareixença telemàtica davant els mitjans, la portaveu socialista al Senat, Eva Granados, s’ha referit a la causa nascuda de la querella interposada per la Fiscalia Anticorrupció contra els empresaris Luis Medina i Alberto Luceño per suposades irregularitats en operacions de compravenda de material sanitari realitzades el març del 2020.

El jutge que investiga la querella contra Luis Medina i Alberto Luceño per possibles delictes en la compravenda de material sanitari per a l’Ajuntament de Madrid en plena pandèmia sospesa adoptar noves mesuris cautelars contra el primer, a constatar que únicament disposa de 247 euros en el seu compte.

Granados ha instat Feijóo a “posar-se al capdavant d’una investigació que acabi amb la corrupció a la capital d’Espanya i en el seu partit”, al·ludint així a la proposta de creació de comissions d’investigació de contractes sospitosos.

En aquest sentit, ha denunciat el vot en contra del PP i Vox a la creació d’aquestes comissions a Andalusia i Madrid i ha alertat que “cada dia que passa es coneixen detalls més obscens de la plaga de comissionistes de Madrid”.

La portaveu socialista al Senat ha assegurat que “Espanya té en Feijóo un líder de l’oposició que no és de fiar”, ja que “diu una cosa i en fa una altra”, o que “clama per la moderació i es tira en braços de l’extremisme”.

“Vox esmena a la totalitat les lleis aprovades pel PP a Castella i Lleó i el PP calla i obeeix”, ha dit Granados, després que Alfonso Fernández Mañueco hagi estat investit president d’aquesta comunitat autònoma amb el suport de Vox.

Granados també ha titllat Feijóo de “líder que camina contra direcció a la resta de les dretes europees” i ha demanat que “es posi a l’altura del líder de l’oposició que Espanya necessita”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia