Política

Estat espanyol

Montesinos renuncia a la seva acta com a diputat del PP

El periodista, que va arribar a la política de la mà de Casado, s’acomiada del càrrec donant les gràcies a l’expresident popular

El seu substitut com a diputat per Màlaga serà Ángel González, que ja va ser del 2008 al 2019

El periodista Pablo Montesinos ha formalitzat aquest dijous la seva renúncia com a diputat del Partit Popular (PP) al Congrés dels Diputats, després de la crisi de la formació que va provocar que Pablo Casado deixés el lideratge i renunciés també a la seva acta com a parlamentari.

Montesinos, que va arribar a la política de la mà de Casado a les eleccions generals d’abril de 2019, ja va anunciar el passat 2 de març que deixaria la política després de la sortida de Casado, que el passat 1 d’abril va ser rellevat per Alberto Núñez Feijóo cal capdavant de la formació al XX Congrés Nacional del PP.

Aquest dijous, Montesinos ha formalitzat la seva renúncia al Congrés, segons han confirmat a Efe fonts del seu entorn. El periodista ha escrit un missatge de comiat de la política a les xarxes socials: “Em quedo amb el bo, que ha estat molt. Tot un honor representar la meva terra al Congrés dels Diputats. Gràcies, Pablo Casado”.

El seu substitut com a diputat per Màlaga serà Ángel González, número quatre a la llista electoral i que ja va ocupar un escó al Congrés del 2008 al 2019.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia