Política

Robert Fàbregas liderarà el projecte de Junts a Salt amb l’objectiu de recuperar l’alcaldia

El director del centre cultural Les Bernardes encapçala un equip “amb il·lusió i ganes de transformar el municipi”

Robert Fàbregas serà el candidat de Junts a l’alcaldia de Salt en les eleccions municipals del maig de l’any vinent. El nou cap de llista, que ha estat escollit en assemblea i ratificat pel partit, accepta l’encàrrec de liderar la candidatura de Junts “amb l’objectiu de recuperar l’alcaldia de Salt” i la “convicció que treballarem intensament per millorar el poble, la qualitat de vida dels nostres veïns i donar-los més i millors oportunitats”.

Fàbregas, nascut a Salt el 1978, és l’actual director del Centre de Cultura Contemporània de les Bernardes. “El 2023, Salt celebrarà el 40è aniversari com a municipi independent, i creiem que és un bon moment per recomençar, per posar les persones al centre de la política municipal, per potenciar la cohesió social i per recuperar, entre tots, l’orgull de ser de Salt”, ha explicat Fàbregas. “A Junts per Salt tenim un projecte de futur, no volem treballar instal·lats en el curt termini. I tenim equip, un conjunt de persones que tenen il·lusió i ganes d’abocar-hi tota la seva energia. Aquesta és la nostra gran aposta de canvi”, ha subratllat.

La coordinadora comarcal de Junts, Fanny Carabellido, ha destacat “el tarannà i el perfil de Fàbregas, un candidat potent, que té Salt al cap, amb experiència en gestió i sap el que necessita el municipi”, ha indicat. La coordinadora ha recordat que el partit ha seguit de manera “rigorosa” el procediment per escollir el candidat, i que “ha estat escollit en una assemblea d’afiliats del municipi i posteriorment ratificat”. “Hi ha molta feina a fer i el candidat compta amb tot el nostre suport”, ha remarcat Carabellido.

Fàbregas ja havia estat regidor de l’Ajuntament entre els anys 2003 i 2015, mandats durant els quals va ser responsable de Joventut, Festes i Lleure, Cultura i Educació, i també portaveu i tinent d’alcaldia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

Illa remarca ara que descarta un acord amb Junts

barcelona
estat espanyol

L’ONU demana mesures contra les lleis revisionistes de PP i Vox

barcelona
regne unit

Cop dels laboristes a Sunak

barcelona
guerra a gaza

Turquia talla totes les relacions comercials amb Israel

barcelona
Àlex Neira
Alcalde de Sant Andreu de Llavaneres (PSC)

“Venia de fer de policia amb molts quilòmetres de carrer”

Sant Andreu de Llavaneres
12 DE MAIG

El ‘presidente’ és Pedro

Sant Boi de Llobregat

Més mobilitat ferroviària

Girona
política

Estudiants desencantats

LA BISBAL D’EMPORDÀ

Cañigueral defensa l’impuls del contingut audiovisual en català per als infants

LA BISBAL D’EMPORDÀ