Política

Es presenta el nou candidat d’ERC a Llagostera

Eduard Díaz va ser presentat ahir en un acte a la plaça Catalunya de Llagostera com a candidat d’ERC a l’alcaldia en aquest municipi per a les properes eleccions municipals del maig del 2023. Díaz va estar acompanyat de l’actual alcalde del municipi, Toni Navarro, al qual relleva al capdavant de la candidatura republicana. Díaz va remarcar que el fet que el motiva a ser candidat a l’alcaldia a Llagostera és ser útil a la gent: “Quan algú em para pel carrer i em diu «perdona que et molesti», penso que hi som precisament per això. Hem decidit dedicar uns anys de la nostra vida a millorar la vida de la gent, a millorar el nostre poble i volem donar el 100% de nosaltres. Volem ser útils: estar al costat de la gent, ajudar-los quan tinguin un problema, fer que les coses del municipi funcionin.”

El candidat republicà va ressaltar també diversos projectes que s’han iniciat en l’actual mandat i que tindran continuïtat en el futur, com és l’aposta per tenir sòl industrial i una nova residència geriàtrica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia