Política

mèxic

L’huracà “Agatha” castiga Mèxic i deixa almenys 11 morts

Hi ha 21 desapareguts

Almenys onze persones han mort, entre elles dos nens de tres i onze anys, i 21 han desaparegut a causa de l’huracà Agatha’ a Oaxaca, Mèxic. “Tenim ja 32 persones desaparegudes i podem reconèixer de manera preliminar que d’aquestes 32 persones, onze han perdut la vida”, ha afirmat el governador d’Oaxaca, Alejandro Murat, en una entrevista a l’emissora Radio Fórmula. Murat ha explicat que les zones més insegures són els rius pel risc de desbordaments i “les zones altes” pel despreniment dels vessants. Alhora, el governador ha afirmat que la força de l’huracà s’ha reduït i ha passat “a ser una baixa depressió”.

Anteriorment el coordinador de Protecció Civil de Sant Pere Pochutla, Eusebio Jarquín, va confirmar la mort de dos menors d’edat, d’onze i tres anys, a la comunitat de Corcovado Petaca, tal com ha informat el diari El Universal. “Lamentablement van buscar el suport d’unes persones en un habitatge, que es veia força segur, estava ubicada a la llera del riu, el riu va enderrocar les parets d’aquesta casa i va inundar l’habitatge, on hi havia al voltant de 17 persones”, ha indicat Jarquín.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia