Política

Protesta a Lleida contra la “repressió” a sis membres d’Arran

Una manifestació ha recorregut aquest dissabte els carrers del centre de Lleida per protestar per la “repressió d’Estat” contra sis membres de l’organització juvenil d’esquerres Arran, que van ser detinguts dimecres per la Policia Nacional i deixats en llibertat provisional un cop van passar a disposició judicial.

La Policia Nacional els atribueix danys a gasolineres i un incendi a les vies de l’alta velocitat l’any passat que podria haver causat un descarrilament.

La manifestació, convocada per Arran, la SEPC i Alerta Solidària, ha començat al rectorat de la Universitat de Lleida i ha recorregut els carrers del centre de la localitat.

La pancarta que encapçalava la manifestació tenia com a lema Joves en lluita contra la repressió d’Estat. Durant la marxa han cridat diverses consignes com “la solidaritat és la millor arma”. Davant de la comissaria de la Policia Nacional han cremat banderes espanyoles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia