Política

Francesc Triola, cap de llista d’ERC a Fornells de la Selva

El candidat republicà assegura que cal trencar velles inèrcies i treballar per un projecte nou de poble

La secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya a Fornells de la Selva ha escollit aquest dijous Francesc Triola com a cap de llista de la formació per a les properes eleccions municipals del mes de maig.

Triola explica que es presenta “amb tota la il·lusió” i destaca que un dels objectius és fer de Fornells un municipi amb principis republicans: universalitat de les actuació, gestió professional i ètica, justícia social, igualtat d’oportunitats i sobretot, servei públic amb les persones com a prioritat.

El candidat republicà afegeix que “cal un canvi al nostre poble, trencar amb velles inèrcies, comptar més amb els veïns i veïnes a l’hora de prendre decisions i apostar per una política pública i assequible d’habitatge perquè els nostres joves puguin tenir oportunitats de viure a Fornells i no hagin de marxar a un altre municipi”. A més, Triola diu que és prioritari pacificar i reordenar la mobilitat dins el municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia