Política

Albert Robert, nou alcalde de Lloret de Mar

Substitueix Jaume Dulsat, que el mes passat va renunciar al càrrec i que de moment seguirà com a regidor sense sou

El fins ara primer tinent d’alcalde de Lloret de Mar, Albert Robert (Junts) ha estat elegit alcalde, en substitució de Jaume Dulsat (Junts), que havia renunciat al càrrec per motius professionals. El relleu s’ha produït en un ple extraordinari que va tenir lloc dimecres al vespre , en què Robert ha tingut el suport dels 12 edils de l’equip de govern (Junts, ERC i quatre no adscrits). Dulsat completarà el mandat com a regidor, però sense sou.

Albert Robert es presentarà a les eleccions municipals del maig encapçalant una nova marca, Tots per Lloret. Nascut el 1984 a Barcelona, és enginyer tècnic en Informàtica de Gestió per la UAB i estudiants del màster en Anàlisi Política de la UPC. Ha estat secretari del Club Rem Pescadors i coordinador d’esplais infantils. En aquest mandat ha estat responsable de l’àrea de territori i sostenibilitat.

Durant el discurs d’investidura Robert ha destacat: “És un dia especial per a mi, assumeixo oficialment el càrrec d’alcalde, em sento molt honorat d’agafar el testimoni d’en Jaume Dulsat, amb qui he treballat intensament els últims vuit anys. En els pròxims anys, sortiran nous reptes a superar i noves oportunitats per aprofitar; si sumem esforços i implicació, tant del sector públic com del privat, ens en sortirem”.

El primer acte institucional que ha fet Albert Robert com alcalde és el lliurament de la Dona Marinera a l’ex alcalde, Jaume Dulsat, en agraïment a la seva dedicació a la vila.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia