Política

Guanyem Girona aposta per enfortir el comerç

La candidatura proposa també potenciar els lligams de l’Ajuntament amb la UdG, el Trueta i el parc tecnològic

El segon acte de Guanyem Girona per explicar el seu programa de govern de cara a les eleccions municipals, celebrat a a l’espai cívic Mercadal, s’ha centrat en el comerç. Hi ha intervingut una candidata que té un establiment al Carrer Nou, Sílvia Aliu, que alhora presideix el gremi de carnisser de les comarques de Girona. També han parlat l’antropòloga i empresària Irene Gisbert, la gerent del mercat de Salt, Marta Julià, i el cap d’obrador d’una fleca local Joan Pujades.

El sector -ha afirmat Sílvia Aliu- necessita “un Ajuntament proactiu que acompanyi la gent que aixeca la persiana cada dia”, ja que darrerament han trobat a faltar “un govern més atent, que els escolti i tingui en compte les seves preocupacions, idees i propostes”. Com a idea concreta, la representant de Guanyem s’ha compromès a donar un impuls a la taula de promoció econòmica.

D’altra banda, Aliu ha apuntat la seva voluntat de dinamitzar places i carrers com un element central de promoció del comerç local: “Volem una ciutat viva on hi passin coses; des de l’Ajuntament hem de fomentar aquesta activitat als carrers perquè això repercutirà positivament en el nostre comerç”. També ha destacat la transcendència d’estrènyer vincles amb la Universitat, el Parc Científic i Tecnològic o l’Hospital Josep Trueta “per avançar cap a una ciutat que potenciï el coneixement”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia