Política

Detenen un home per estavellar el seu cotxe contra la residència del primer ministre britànic

La policia de Londres ha arrestat l’individu que ha xocat contra les reixes del 10 de Downing Street pels delictes de danys criminals i conducció temerària

No hi ha hagut ferits

La policia de Londres ha detingut un conductor que s’ha estavellat amb el seu cotxe contra les tanques de la residència oficial del primer ministre britànic, al número 10 de Downing Street, on actualment hi viu el premier Rishi Sunak i la seva família. Els fets han succeït cap a un quart de cinc d’aquesta tarda i el vehicle ha anat a parar contra l’edifici. Just després, agents armats l’han detingut, segons relata Scotland Yard. Se li atribueixen delictes de danys criminals i conducció perillosa. Segons el comunicat policial, no hi ha hagut cap persona ferida i les investigacions per esbrinar la motivació d’aquest acte ja estan en marxa. Segons avança el diari The Times, fonts de Downing Street confirmen que el primer ministre, Rishi Sunak, es trobava dins de l’edifici quan ha passat l’accident.

Un vídeo de les càmeres publicat per diversos mitjans britànics permet veure com el cotxe implicat, de color blanc, s’ha anat acostant a l’entrada des de d’un aparcament a l’altra banda del carrer Whitehallde Westminster i es veu com el vehicle abans de procedir a xocar contra la tanca abaixa la velocitat per després impactar, moment en què els vianants de la zona han sortit corrents i esparverats. L’incident ha passat en una hora en què molts funcionaris estaven marxant de les oficines cap a casa seva, com ha concretat la cadena britànica. A hores d’ara, hi ha una forta presència policial a la zona, que ha fixat un gran cordó de seguretat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia