Política

Vila vol un lobby gironí per acabar Bracons

L'hi han demanat els empresaris agroalimentaris de la Garrotxa

El cap de llista de CiU visita la Vall d'en Bas

Acabar l'eix de Bracons amb la variant de les Preses és una prioritat per Convergència i Unió, fins i tot abans del desdoblament entre Besalú i Figueres i Besalú i Girona, i, per això, els convergents gironins intentaran fer de lobby de pressió en el si del govern, si governen després de les eleccions del Parlament del novembre, perquè aquesta obra sigui una realitat. Ho va afirmar ahir el cap de llista de CiU per Girona, Santi Vila, després de reunir-se amb empresaris agroalimentaris a la cooperativa de la Vall d'en Bas. Aquesta precisament va ser una de les preocupacions principals que li van traslladar. Vila, però, no es va voler mullar per cap de les dues opcions que hi ha ara a estudi, una per l'est, defensada per l'alcalde convergent de la vall, Miquel Calm, i una per l'oest i subterrània sota la plana, defensada per la seva homòloga socialista, Esther Pagès. “No cal complicar les coses abans, sinó durant”, va dir, tot recordant que els empresaris li havien traslladat el seu malestar per la manca de determinació del govern actual quant a la variant.

Tot i avançar que la prioritat és la variant de les Preses, Santi Vila va prendre el compromís de defensar també el desdoblament de la carretera entre Besalú i Figueres, i la continuació de l'A-26, entre Besalú i Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.