Política

PSC i PP diran ‘no' a Mas en la primera votació

Tots dos partits es reserven la intenció de vot per a la segona volta

La presidenta del Parlament, Núria de Gispert es reuneix amb Joaquim Nadal i Alícia Sánchez-Camacho

El PSC i el PP de Catalunya tenen clar que votaran en contra en la primera volta de la investidura del líder de CiU, Artur Mas, com a president de la Generalitat. Tot i això, el que encara no han anunciat és què faran en la segona i tant un partit com l'altre asseguren que esperaran a escoltar el discurs de Mas al Parlament.

Així ho han dit la presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, i el president del grup parlamentari del PSC, Joaquim Nadal, després de reunir-se amb la nova presidenta del Parlament, Núria de Gispert, en la ronda de contactes amb els grups parlamentaris amb vista al debat d'investidura del nou president de la Generalitat.

En sortir de la reunió amb De Gispert, Nadal ha començat la seva intervenció recordant que ja havien dit que dirien “no” a la investidura de Mas en la primera volta i després ha indicat que escoltaran el seu discurs “per veure si hi ha algun camí pels grans temes de país independentment del sentit de la votació en la pròxima votació”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.