Política

Nin deixarà la Diputació i Aregio, l'Ajuntament

El vicepresident de la Diputació, Quim Nin, deixarà el càrrec –i l'acta de diputat– probablement en el proper ple, segons va confirmar ahir ell mateix a El Punt, després que ho apuntés durant la sessió plenària de la corporació. “La setmana vinent sortiran les bases de les subvencions del PAM i el PEIM, en què havia estat treballant, així que al febrer deixaré la Diputació perquè vull dedicar-me a la delegació territorial del govern”, va explicar Nin, que fins ara era president del Servei d'Atenció als Municipis. El president de la corporació, Josep Poblet, haurà de decidir ara si nomena un nou vicepresident, i també qui serà el nou portaveu de CiU en el ple, càrrec que també tenia Nin. El seu substitut com a diputat serà, com ja va avançar El Punt, l'alcalde de Masllorenç, Rafel Güell, suplent del partit judicial del Baix Penedès, al qual pertany Nin.

A Poblet, de fet, se li gira feina perquè també haurà de decidir qui serà el nou president del Patronat de Turisme de la Diputació, càrrec que Joan Aregio deixarà per la direcció del Servei Català del Trànsit. Tampoc està clar qui el rellevarà com a diputat.

Aregio, a més, també ha confirmat que plegarà com a regidor a l'Ajuntament de Tarragona en un dels propers plens. El seu lloc al consistori hauria de ser per a la número 9 de l'última llista, Àngels Vilanova (UDC), si bé els equilibris de representació amb CDC podrien fer que hi hagués de renunciar en favor de Jaume Recasens.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.