Política

Joaquim Pagès es torna a presentar a Tortellà

L'alcalde de Tortellà, l'independent Joaquim Pagès, es tornarà a presentar al càrrec, segons va anunciar ahir. En la llista figuraran també els seus quatre companys de l'equip de govern, però alguns d'ells estaran situats en els últims llocs per facilitar que siguin elegits els que s'incorporen ara. “Serà una llista que combinarà l'experiència de gent que ens hem dedicat molt a la feina de l'Ajuntament amb d'altres que hi aportaran la saba nova”, va descriure. La candidatura continuarà portant el nom d'Independents de Tortellà-PM. “Tots som independents, no hi ha ningú que tingui carnet de partit i, per tant, no estem subjectes a ningú”, va recalcar.

Els reptes

Joaquim Pagès ja va ser alcalde en el mandat 2003-2007, alternant el càrrec amb el cap de llista de CiU, formació amb la qual havien empatat en les eleccions. En aquest mandat, en canvi, els independents van assolir cinc regidors, per un de CiU i un altre d'ERC. Després d'haver fet obres com ara el col·lector de la zona sud, l'abastament d'aigua a sectors que no hi arribava i el centre cívic i haver gairebé completat el pla general –va assenyalar Pagès–, en els pròxims anys caldrà fer habitatges socials i una pista poliesportiva, entre altres inversions. “I procurant que la càrrega fiscal per als veïns sigui mínima, com fins ara”, va afegir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.