Política

El PSOE utilitza Camps i Fabra per a atacar Rajoy

Ferraz llança un vídeo en què acusa el líder de PP de tindre com a models els polítics valencians immersos en causes judicials

Destaquen les imatges de suport de Rajoy al líder valencià

El PSOE ha difós un nou vídeo preelectoral en què acusa el president del PP, Mariano Rajoy, de tindre com a “models” i “espills” per a mirar-s'hi el president de la Generalitat valenciana, Francisco Camps; l'expresident balear, Jaume Mates, i el president de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, tots ells immersos en causes judicials per presumptes casos de corrupció.

En poc més de dos minuts, el vídeo recopila declaracions de Rajoy en què expressa el seu suport a Camps —el PSOE conclou que està “a mort” amb el president valencià— i a Fabra, que qualifica de polític i ciutadà “exemplar”. Les declaracions estan combinades amb imatges dels dos dirigents valencians i amb algunes de les seues intervencions públiques.

El vídeo se centra en declaracions de Rajoy per donar suport a Camps —”Estimat Paco”, “Paco estem amb tu i la història serà una història feliç, sempre estaré darrere de tu, o davant o al costat”—. La campanya també recull paraules de Camps entre les quals destaquen les seues declaracions per recordar que sempre ha estat “lleial i fidel col·laborador” de Rajoy. També se subratlla el moment en què el líder del PP valencià es va proclamar el candidat amb més suport del seu partit de la història de les democràcies occidentals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.