Política

Discret inici de campanya dels partits valencians

Les principals formacions han programat actes senzills a les seues seus

Tots els candidats a president de la Generalitat seran a València

Els partits polítics valencians preparen l'inici de campanya amb diversos actes programats per a les 0 hores d'aquest divendres.

El PP ha triat València per començar aquest intens període de petició del vot. El president Francisco Camps compartirà escenari amb l'alcaldessa Rita Barberá en un acte a la seu central del partit, al carrer de Quart.

Idèntic model faran seu els socialistes. El candidat a president de la Generalitat, Jorge Alarte, intervendrà a la seu de la Blanqueria, juntament amb Joan Calabuig, aspirant a alcalde de València.

La Coalició Compromís ha triat hotel ABBA Acteón de València, on farà una simbòlica apegada de cartells. Hi participaran Enric Morera, Mònica Oltra, Juan Ponce i Joan Ribó.

Esquerra Unida també iniciarà la campanya a la seua seu de València, de la mà de Marga Sanz i Amadeu Sanchis.

Esquerra Republicana ha preferit traslladar a la vesprada de divendres (20 h) el seu inici oficial de campanya, amb un acte a Xixona, on acudirà Agustí Cerdà.

Per la seua banda, la coalició Els Verds-Verds Ecopacifistes ha programat un sopar aquesta nit a l'Eliana, amb la presència de Pura Peris.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.