Política

Compromís critica que el CIS el confonga amb el Bloc

Oltra assegura que la formació té altres dades que els fan ser optimistes

La candidata a diputada de la coalició Compromís, Mònica Oltra, ha criticat que el CIS haja publicat hui una enquesta electoral d'intenció de vot en què “no ha preguntat” pròpiament per la candidatura sinó per un dels partits que conformen la coalició, el Bloc.

“No es pot admetre que un organisme públic, amb diners de tots, realitze una enquesta en què es falseja i manipula la realitat d'aquesta manera. Ja fa més d'un any que els partits que conformem la Coalició Compromís vam anunciar públicament que ens presentàvem a aquestes eleccions amb el mateix nom del grup parlamentari que hem format al parlament valencià durant la passada legislatura, així que no té cap justificació que el CIS excloga la nostra marca electoral de l'enquesta”.

Tot i el mal resultat que pronostica el CIS per a Compromís (2,7%), Oltra assegura que la formació té altres dades que els fan ser optimistes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.