Política

Esquerra demana implicació ciutadana per garantir uns comicis nets

La formació presidida per Agustí Cerdà posa a disposició de la societat civil els instruments legals per fer-se apoderat i vigilar el procés electoral

El president d'Esquerra Republicana del País Valencià, Agustí Cerdà, ha fet una crida a la ciutadania perquè s'implique per garantir un “procés electoral net”.

El passat 31 de març, Cerdà va escriure una carta a tots els partits progressistes que concorren a les eleccions del proper 22 de maig per proposar-los un acord per la transparència basat en apoderats i interventors que, coordinadament, vigilen que el procés electoral siga transparent.

Després de no rebre resposta per part de cap dels partits polítics als qual Esquerra es va adreçar, el candidat republicà ha explicat que “ens veiem legitimats a fer una crida a la societat civil i a la ciutadania perquè tota aquella gent que vulga implicar-se puga fer-se apoderat i vigilar que el procés electoral siga net. Des d'Esquerra, oferirem tots els instruments legals perquè açò siga possible”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.