Política

CCOO-PV: “Aquesta ha sigut una legislatura fallida”

El sindicat s'entrevistarà amb els partits durant la campanya

El secretari general de CCOO-PV, Paco Molina, no ha volgut donar cap suport explícit a cap força en les eleccions del 22-M. El líder sindical s'ha limitat a apuntar les peticions de la seua organització a les forces que hi concorren: “El primer són les persones; cal desenvolupar uns serveis públics de qualitat i universals, amb un finançament just i suficient; és necessari una altra forma de créixer i també de treballar; l'eficàcia de la concertació ha de ser assumida com a valor democràtic”, ha detallat.

Molina considera que, la present, ha sigut “un legislatura fallida, on cada retallada d'impostos ha fet donar un pas enrere l'estat de benestar”.

El sindicat està tancant una ronda de trobades prèvies a la jornada electoral amb els diferents partits “per tal d'intercanviar propostes”, “enriquir els programes” i “incidir en tot allò que afecta les persones treballadores”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.