Política

Camps anuncia un pla de xoc de seguretat sense policia autonòmica

El del PP diu que si Rajoy arriba a la Moncloa enviarà 2.000 nous agents al País Valencià.

El candidat del PP a la reelecció com a president de la Generalitat, Francisco Camps, ha anunciat “un pla de xoc per garantir la seguretat en les zones residencials i industrials”.

L'aspirant ha realitzat aquesta promesa electora a Paterna malgrat que la Generalitat Valenciana ha renunciat a desenvolupar un cos policial propi. En aquest sentit ha assegurat que el pla de xoc es nodrirà amb la col·laboració de les policies locals, la Policia de la Generalitat [l'actual], la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, els sindicats i les associacions agràries.

El president ha anunciat que si Mariano Rajoy arriba a la Moncloa, enviarà 2.000 nous agents al País Valencià.

Igualment, Camps ha assenyalat que la seua administració col·laborarà amb l'Estat per a la reforma de casernes de la Guàrdia Civil.

El candidat ha lloat els coses de seguretat de l'Estat. “La Policía Nacional i la Guàrdia Civil tenen el meu ferm suport perquès són necessàries a les comunitats autònomes. La seua tasca i experiència enforteixen Espanya”, ha subratllat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.